Specifikacija

BOX 4 / Fiksna + Net 20 + m:SAT TV Max + Omorika 25

Neograničeni
razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreže, razgovori ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

do 20/4 Mb/s

M:SAT MAX
180+ kanala (31 HD kanala)

Dodatne usluge: Dodatni STB uređaj

OMORIKA 25

25GB
interneta

Neograničeno
Nacionalni minuti i SMS

6 meseci neograničeno za društvene mreže

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 5.499 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.
Kupovinom BOX 4 paketa dobijate popust od 5.000 RSD za kupovinu uređaja.

5.499din

2.700din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Promotivne povoljnosti

• prvih 10 meseci 50% popusta – za korisnike koji opredele se za BOX paket, uz dodavanje dve ili više novih usluga: interneta, m:SAT tv-a i/ili mobilne postpejd linije.
• prvih 5 meseci 50% popusta– za korisnike koji se opredele za BOX paket, uz dodavanje jedne nove usluge: postpejd tarife, interneta ili m:SAT tv-a.
• 1 mesec 50% popusta– za korisnike koji već koriste internet, m:SAT tv, fiksnu i mobilnu liniju i opredele se za BOX paket, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX paket.

Ponuda važi uz ugovor za BOX paket na 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX paket, prvih pet meseci mogu da uživaju u svim kanalima u okviru m:SAT tv usluge.

Promocija traje do 31. 03. 2024.

10% popusta za svaku dodatnu postpejd liniju

Četiri linije (ne starije od 30 dana) mogu biti dodate jednom Box 4 sa mSAT tv -om. Postpejd linija (Soko, Omorika, Zmaj i Kontrola troškova) ne mora da se vodi na korisnika paketa. Za svaku postpejd liniju dodatu paketu BOX 4 sa mSAT tv – om dobija se 10% popusta na mesečnu naknadu za dodatu postpejd liniju. Ova povoljnost ne isključuje povoljnost postpejd promocija Omorika tarifa. Po isteku ugovorne obaveze za Box 4 sa mSAT tv-om ukida se popust na sve dodate postpejd linije. Po isteku ugovorne obaveze za dodatu postpejd liniju ukida se popust na toj liniji. Povoljnost važi uz novi ugovor na 24 meseca za dodatu postpejd liniju.

Poklon data saobraćaj za postpejd tarife uključene u paket

Tarife koje su uključene u BOX 4 sa mSAT tv dobijaju dodatni data saobraćaj: + 6 GB za Omorika12 i +12 GB za Omorika 25, po punoj brzini.

4 u BOX 4 sa mSAT-om

Bonus od 100 GB 4G interneta koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnim linijama koje su pridružene paketu BOX 4 sa sa mSAT tv – om (pravo se ostvaruje pridruživanjem jedne dodatne postpejd mobilne linije –Omorika i Kontrola troškova). Jedna postpejd linija može biti pridružena samo jednom paketu. Osnovna postpejd linija iz BOX paketa sa mSAT tv -om ne može biti pridružena drugom BOX paketu sa mSAT tv -om. Kada pridružite dodatnu postpejd liniju bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka. Nepotrošena količina GB se ne prenosi u naredni mesec.

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 4, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 3. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za paket BOX sa m:SAT tv om (FIKSNA + NET 20 + m:SAT tv Plus/Max + Omorika12/Omorika 25), dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.
Korisnik m:SAT tv usluge koji potpiše ugovor za BOX 4 paket sa m:SAT tv uslugom (FIKSNA + NET 20 + m:SAT tv Plus/Max + Omorika12/Omorika 25) dobija besplatno jedan STB uređaj, i ako je do tada plaćao dodatni STB uređaj uz m:SAT tv uslugu.

Šta sadrži novi BOX 4 paket (FIKSNA + NET 20 + m:SAT tv Plus/Max + Omorika 12/Omorika 25)?

• m:SAT tv – satelitsku televiziju sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova,
• Prvih 5 meseci otključani svi kanali.
• PLUS i MAX pakete m:SAT tv usluge
• Jedan besplatan STB uređaj,
• Internet brzine do 20/4 Mb/s sa dinamičkom IP adresom i jednim mailbox nalogom veličine 1GB,
• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka mobilnim i fiksnim brojevima u mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.
• Mogućnost aktiviranja dodatnih usluga u okviru fiksne telefonije.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.

Pogledajte cenovnik BOX 4 paketa.