ZAŠTO DIREKTNIJE NE MOŽE?

Kompanija Teledirekt je proteklih godina dokazala dinamičnost i poslovanje u partnerstvu sa Telekomom i od prodajno orijentisane kompanije u oblasti telekomunikacija, postala kompanija sa ozbiljnim udelom u poslovima uvođenja optičke infrastrukture. Dosledni kvalitetu u pružanju usluga koji nas obavezuje, korisnicima pružamo najsavremenije digitalno iskustvo čineći svakodnevne momente inspirativnijim i lepšim.

Rukovodeći se politikom kvaliteta da korisniku treba pružiti najsavremenija telekomunikaciona rešenja, kroz intenzivan rad na terenu ali i stalno usavršavanje svih članova našeg tima, svakodnevno težimo da usluge Telekoma dovedemo u sve domove širom Srbije.

ISO_9001

Prodaja  usluga u sferi najsavremenije tehnologije i besprekorna montaža optičke mreže, utemeljena je na poštovanju politike kvaliteta sa težnjom da uvek budemo prvi izbor korisnika.

​Naročito smo ponosni na one koji su sa nama od početka, ali i neprestano otvaramo nove poslovne prilike kako za mlade, perspektivne i kreativne ljude koji žele da započnu karijeru u našoj kompaniji, tako i za iskusne profesionalce koji žele da sa nama rastu. Zajedno činimo Teledirekt pozitivnim i dinamičnim okruženjem. Konstantno radimo na unapređenju našeg tima kako bi veštine i znanja koja poseduju mogli da primene u svakodnevnoj komunikaciji sa korisnicima.

Unapređenjem postojećih profesionalnih kompentenci, ali i kreiranjem novih, pomažemo našim zaposlenima da budu ne samo u toku sa modernim načinom poslovanja, već i na čelu pozitivnih promena. Na putu profesionalnog razvoja smo uz naše zaposlene, kroz zajedničko praćenje performansi i kreiranje razvojnog puta.

Korporativna kultura kompanije

Našu prodajnu delatnost najdirektnije ostvarujemo komunikacijom sa korisnicima, gde smo u središte korporativnih vrednosti postavili profesionalnost u pružanju informacija i najsavremenijih usluga, uz etičnost, ljubaznost  i podršku u svakom momentu. Negujemo saradnju, timski rad, ambicioznost, posvećenost ciljevima prateći zadovoljstvo naših korisnika i zaposlenih.

ISO_27001
Zaštita podataka korisnika

Veliku pažnju posvećujemo zaštiti podataka. Sigurnost podataka je od posebnog značaja i na to se obavezuju novozaposleni u kompaniji Pravilnikom o poslovnoj tajni. Štitimo poslovne, lične, korisničke podatke, podatke poslovnih partnera, odgovarajućim tehničkim i organizacionim merama koje nam stoje na raspolaganju, od neovlašćenog pristupa, zloupotrebe, gubitka ili prevremenog uništavanja.

Svaki  zaposleni je  u okviru svojih zadataka odgovoran za pružanje visokog nivoa zaštite podataka. Poštujemo  pravo na privatnost osoba čiji podaci se prikupljaju, obrađuju i koriste.

ZA NAŠE ZAPOSLENE, TELEDIREKT JE:

Kompanija koja  savremene telekomunikacione usluge čini dostupnim svima
Poslovni partner najvećeg provajdera na domaćem tržištu Telekoma Srbija
Mesto gde se intenzivno radi na sticanju veština prodaje
Okruženje koje podržava i gde među kolegama vladaju prijateljski i fer odnosi
Kompanija koja je odgovorna prema korisnicima

GALERIJA
GALERIJA