Specifikacija

BOX 4 CRVENI / Fiksna + Net 200 + mts TV START + Omorika 12

Neograničeni
Neograničeno razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreže, razgovori ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

do 20/4 Mb/s

Optika
do 200/100 Mb/s

IRIS START TV PAKET
240+ Lista kanala
(132 HD kanala)

Video klub
2.300 + naslova

U ponudu su uključeni:
Arena Sport, AXN Now, History, RTS, NICK+, BBC Earth, EXIT

Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO
Dodatni uređaji: Besplatno 1 STB uređaj ili WiFi extender po ceni od 1 RSD

OMORIKA 12

12GB + 6GB
interneta

NEOGRANIČENO
Nacionalni minuti

SMS

U okviru m:tel mreže 150 minuta mesečno

Zona 0 – 9GB

3 meseca neograničeno za društvene mreže

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 5.499 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.
Kupovinom BOX 4 paketa dobijate popust od 5.000 RSD za kupovinu uređaja.

5.499din

2.700din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

PROMOCIJA

Aktivirajte bonus od 200 GB 4G internet saobraćaj koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnim linijama koje su pridružene BOX 4 paketu (Omorika i Kontrola troškova) i uživajte u duplim gigabajtima do kraja ugovorne obaveze.

Osnovna postpejd linija iz BOX paketa ne može biti pridružena drugom BOX paketu. Kada pridružite dodatnu postpejd liniju bonus 200 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka. Nepotrošena količina GB se ne prenosi u naredni mesec.

Promocija traje do 31. marta 2024.

NOVO! 300 GB interneta i 10% popusta za dodatu postpejd liniju

Uključenjem postpejd linije (Soko, Omorika, Zmaj i Kontrola troškova) u BOX 4 paket, ostvarujete 10% popusta na mesečnu naknadu za dodatu postpejd liniju i dobijate 300 GB za zajedničku potrošnjuinterneta mobilnih linija (Omorika i Kontrola troškova) uključenih u 4 u BOX 4.

BOX 4 paketu se mogu dodati maksimalno 4 pospejd linije. U slučaju raskida ugovora za dodatnu postpejd tarifu na kojoj je ostvaren benefit 10% popusta, količina deljenog interneta automatski će biti promenjena sa 300 GB na 100 GB. Po isteku ugovorne obaveze za Box 4 ukida se popust na sve dodate postpejd linije i benefit 300 GB. Po isteku ugovorne obaveze za dodatnu postpejd liniju ukida se popust na toj liniji.

O promeni količine GB u okviru 4 u BOX4 (dodavanje/ukidanje benefita), kao i u slučaju dodavanja/ukidanja postpejd tarife sa 10% popusta, korisnik će biti obavešten SMS porukom.

Promocija važi do 31. marta 2024. uz ugovor na 24 meseca.

BOX 4 promocije

• prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu– za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge, uz ugovor na 24 meseca za BOX 4 paket,
• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge uz ugovor na 24 meseca za BOX 4 paket,
• jedan mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste sve usluge iz BOX 4 paketa i opredele se za BOX 4 paket, uz ugovor na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 4 paket,
• prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 4 paketa.

Promocije traju do 31. marta 2024.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 4 paketa, jer vas očekuje:

10% popusta za svaku dodatnu postpejd liniju

Četiri linije mogu biti dodate jednom Box 4 paketu. Postpejd linija (Soko, Omorika, Zmaj i Kontrola troškova) ne mora da se vodi na korisnika Box 4 paketa. Za svaku postpejd liniju dodatu BOX 4 paketu dobija se 10% popusta na mesečnu naknadu za dodatu postpejd liniju. Ova povoljnost ne isključuje povoljnost postpejd promocija Omorika tarifa. Po isteku ugovorne obaveze za Box 4 ukida se popust na sve dodate postpejd linije. Po isteku ugovorne obaveze za dodatnu postpejd liniju ukida se popust na toj liniji.

BOX 4 paketu se mogu dodati maksimalno 4 pospejd linije. Popust važi uz ugovor na 24 meseca za BOX 4 paket.

Povoljnost važi uz novi ugovor na 24 meseca za dodatu postpejd liniju.

Poklon data saobraćaj za postpejd tarifu u okviru BOX 4 paketa

Tarifa koja je u sastavu BOX 4 paketa dobija dodatni data saobraćaj: + 6 GB za Omorika12, +12 GB za Omorika 25, +25 GB za Omorika 50 i +50 GB za Soko Lite, po punoj brzini.

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 4, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, koji su paket kupili pre 19. 03. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Besplatno – usluga iris GO

Korisnicima BOX 4 paketa sa iris TV uslugom iris GO usluga je uključena u ponudu. Usluga nije automatski aktivirana, već korisnik mora sam da je aktivira.

Iris TV, internet i fiksna linija

Digitalna televizija sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova. HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.
Ukoliko ste korisnik novog paketa BOX 4 CRVENI možete besplatno da koristite SUPERSTAR paket , u okviru video kluba. Paket će vam biti automatski aktiviran.
Promocija važi uz ugovor na 24 meseca za BOX 4 CRVENI. Po isteku ugovora, SUPERSTAR paket se automatski ukida, a ako ga naknadno aktivirate naplaćivaće se kroz račun po ceni od 199 dinara mesečno.
Internet – Internet brzine od 200, 400, 600 i 1000Mb/s, za korisnike koji imaju realizovanu optičku infrastrukturu, odnosno internet brzine do 100/10 Mb/s za korisnike koji nemaju realizovanu optičku infrastrukturu Ukoliko koristite optički pristup, brzina aplouda u BOX 4 paketu je dvostruko veća nego kod Net paketa.

Proveru da li je na vašoj lokaciji dostupna optička infrastruktura možete da izvršite ovde ili pozivom broja 0800 100 150.

Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka mobilnim i fiksnim brojevima u mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.
Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

WiFi extender/PLA adapter

Ukoliko želite da vam internet i iris TV budu dostupni u u svim delovima kuće/stana, na zahtev možete dobiti na korišćenje WiFi extender/PLA adapter.

Svi korisnici BOX paketa koji sadrži iris TV i/ili internet uslugu imaju mogućnost da dobiju na korišćenje jedan ili više WiFi extender-a/PLA adaptera, podnošenjem zahteva u poslovnici ili putem kontakt centra 0800 100 100. Mesečna naknada za korišćenje WiFI extender-a/ PLA adaptera iznosi 349 dinara, po uređaju koji se koristi.

Ako ste korisnik paketa BOX 4 PLAVI, BELI i ZLATNI imate mogućnost da dobijete na korišćenje jedan besplatan dodatni STB uređaj i jedan WiFi extender/PLA adapter po ceni od 1 dinara mesečno. Korisnici paketa BOX 4 CRVENI, CRVENI LITE i PLAVI LITE, imaju mogućnost da odaberu jedan od benefita, po izboru – da dobiju na korišćenje jedan besplatan dodatni STB uređaj ili jedan WiFi extender/PLA adapter po ceni od 1 dinara mesečno. Ukoliko želite da dobijete na korišćenje više od jednog WiFi extender -a/PLA adaptera, prvi uređaj se naplaćuje po ceni od 1 dinara mesečno, a svaki sledeći po punoj ceni od 349 dinara, po uređaju koji se koristi.Svaki naredni uređaj se naplaćuje po ceni definisanoj u cenovniku.

U slučaju raskida ugovora za BOX paket ili odustajanja od daljeg korišćenja WiFi extender-a/PLA adaptera, korisnik je u obavezi da vrati terminalnu opremu (WiFi extender/PLA) u ispravnom stanju.
Ukoliko korisnik ne vrati opremu ili vrati oštećenu opremu, biće mu naplaćena naknada za terminalnu opremu, po srednjem kursu NBS na dan prometa.
U mesecu aktivacije i deaktivacije mesečna naknada za WiFi extender /PLA adapter se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja u datom mesecu.

Promotivne povoljnosti važe za korisnike koji su zaključili ugovor nakon 21. 3.2023. godine.

Uputstvo za upotrebu PLA adaptera
Uputstvo za upotrebu WiFi extender-a

Dodatne informacije

Nakon podnošenja zahteva za BOX paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge.

Korišćenje BOX paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 4 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun.
Po isteku ugovorne obaveze, dodatni STB uređaji naplaćuju se po važećem cenovniku.
Saobraćaj ostvaren sa numeracijom drugih operatora koja je preneta u mobilnu i fiksnu mrežu mtel CG, mobilnu i fiksnu mrežu RS i mobilnu mrežu mtel Austrija, obračunava se po standardnom cenovniku.

Nove pogodnosti, kao što su dodavanje četiri nove postpejd linije i internet brzine od 200/100, 400/200, 600/300 Mb/s, važe za korisnike novih Box 4 paketa. Ukoliko ste korisnik Box 4 paketa koji nije više u ponudi, možete preći na nov Box 4 paket sa mesečnom naknadom istom ili većom od naknade paketa koji trenutno koristite, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.