Specifikacija

BOX 3 / Fiksna + TV Start + Omorika12

Neograničeni

Neograničeni razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts i mts doo, kao i ka fiksnoj mreži Supernova.

150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

IRIS START TV PAKET
240+ Lista kanala
(132 HD kanala)

Video klub
2.300 + naslova

U ponudu su uključeni:

OMORIKA 12

12GB
interneta

NEOGRANIČENO
Nacionalni minuti

SMS

Zona 0 – 9GB

U okviru m:tel mreže 150 minuta mesečno

3 meseca neograničeno za društvene mreže

BENEFITI

iris GO

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 4.099 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.

4.099din

2.000din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 3 promocije:

• 10 meseci 50% na mesečnu naknadu– za korisnike koji se odluče za uvođenje 2 nova servisa, na bakarnoj infrastrukturi, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (iris TV ili MOB), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 3 paket.
• 1 mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu i mobilnu liniju i iris TV i opredele se za BOX 3 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 3 paket.

Promocija traje do 31. 03. 2024.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 3 paketa, jer vas očekuje:

• Povoljnija mesečna naknada uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda),
• Prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 3 paketa,
• Digitalna televizija sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova,
• Besplatno jedan dodatni STB uređaj,
• Bonus od 30 GB 4G interneta – 3 u BOX 3 – koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnih linija (maksimalno tri dodatne mobilne linije). Ponuda važi za nove korisnike BOX paketa sa mobilnom linijom. Pravo na mesečni bonus ostvarujete pridruživanjem jedne dodatne mobilne linije BOX 3 paketu. BOX 3 paketu možete da pridružite bilo koju od sledećih aktuelnih tarifa: Omorika i Kontrola troškova.

Postojećim korisnicima BOX 3 paketa, na raspolaganju je promocija 3 u BOX 3 – poklon od 20 GB zajedničkog 4G interneta. Bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnih linija (jedna dodatna i jedna osnovna mobilna linija).

Jedna postpejd linija može biti pridružena samo jednom BOX paketu. Osnovna postpejd linija iz BOX paketa ne može biti pridružena drugom BOX paketu,
• Korisnicima BOX 3 paketa sa iris TV uslugom iris GO usluga je uključena u ponudu. Usluga nije automatski aktivirana, već korisnik mora sam da je aktivira,
• Fiksna linija – neograničeni pozivi ka fiksnim i mobilnim mts mrežama, kao i mrežama mts doo i Supernova.

WiFi extender/PLA adapter

Ukoliko želite da vam internet i iris TV budu dostupni u u svim delovima kuće/stana, na zahtev možete dobiti na korišćenje WiFi extender/PLA adapter.

Svi korisnici BOX paketa koji sadrži iris TV i/ili internet uslugu imaju mogućnost da dobiju na korišćenje jedan ili više WiFi extender-a/PLA adaptera, podnošenjem zahteva u poslovnici ili putem kontakt centra 0800 100 100. Mesečna naknada za korišćenje WiFi extender-a/ PLA adaptera iznosi 349 dinara, po uređaju.

Korisnici BOX 3 paketa – fiksni + Net 50/ Net/400+ iris TV Plus i korisnici BOX 3 paketa -fiksni + Net 100/Net600 + iris TV Max imaju mogućnost da dobiju na korišćenje jedan besplatan STB uređaj i jedan WiFi extender/PLA adapter po ceni od 1 dinara mesečno. Korisnici BOX 3: fiksna + Net 20/Net 200 + TV Start, fiksna + TV Start + Omorika 12 i fiksna + Net 20/Net 200 + Omorika 12 imaju mogućnost da odaberu jedan od benefita, po izboru – da dobiju na korišćenje jedan besplatan dodatni STB uređaj ili jedan WiFi extender/PLA adapter po ceni od 1 dinaramesečno. Ukoliko ovi korisnici žele da dobiju na korišćenje više od jednog uređaja, prvi uređaj se naplaćuje po ceni od 1 dinara mesečno, a svaki sledeći po punoj ceni od 349 dinara.

U slučaju raskida ugovora za BOX paket ili odustajanja od daljeg korišćenja WiFi extender-a/PLA adaptera, korisnik je u obavezi da vrati terminalnu opremu (WiFi extender/PLA) u ispravnom stanju. Ukoliko korisnik ne vrati opremu ili vrati oštećenu opremu, biće mu naplaćena naknada za terminalnu opremu, po srednjem kursu NBS na dan prometa.

U mesecu aktivacije i deaktivacije mesečna naknada za WiFi extender /PLA adapter se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja u datom mesecu.

Promotivne povoljnosti važe za korisnike koji su zaključili ugovor nakon 21.3.2023. godine.

Uputstvo za upotrebu PLA adaptera
Uputstvo za upotrebu WiFi extender-a

Ostale informacije

HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Nakon podnošenja zahteva za BOX 3 paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge. Ukoliko su uslovi ispunjeni, pozvaćemo vas da potpišete ugovor.

Korišćenje BOX 3 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 3 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun .

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 3, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 3. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Tokom trajanja ugovara, u svakom trenutku, možete preći na BOX paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 4, potpisujete novi ugovor za BOX 4 paket na 24 meseca. Promena izabranog BOX paketa na paket sa nižom naknadom nije moguća za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Zahtev za BOX 3, osim na našem portalu, možete da podnesete i putem Kontakt centra na 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica .

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.

Cenovnik starih BOX paketa