Specifikacija

BOX 3 / Fiksna + NET 20 + m:SAT TV Max

Neograničeni

Neograničeni razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts i mts doo, kao i ka fiksnoj mreži Supernova.

150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

do 20/4 Mb/s

M:SAT MAX
180+ kanala
(31 HD kanala)

Dodatne usluge: Dodatni STB uređaj

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 3.549 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.

3.549din

1.725din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Promotivne povoljnosti

• prvih 10 meseci 50% popusta– za korisnike koji opredele se za BOX paket, uz dodavanje dve usluge: interneta ili m:SAT tv-a.
• prvih 5 meseci 50% popusta – za korisnike koji se opredele za BOX paket, uz dodavanje jedne nove usluge: interneta ili m:SAT tv-a.
• 1 mesec 50% popusta – za korisnike koji već koriste internet, m:SAT tv, fiksnu liniju i i opredele se za BOX paket, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX paket.

Ponuda važi uz ugovor za BOX paket na 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX paket, prvih pet meseci mogu da uživaju u svim kanalima u okviru m:SAT tv usluge.

Promocija traje do 31. 03. 2024.

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 3, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 3. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Mesečna naknada za BOX 3 (FIKSNA + m:SAT tv + NET) paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku se naplaćuje cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 100 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 100 dinara).

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za m:SAT tv paket (FIKSNA+m:SAT tv+NET), dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.

Korisnik m:SAT tv usluge koji potpiše ugovor za BOX 3 paket sa m:SAT tv uslugom (FIKSNA+m:SAT tv+NET) dobija besplatno jedan STB uređaj, i ako je do tada plaćao dodatni STB uređaj uz m:SAT tv uslugu.

*Dodatna pogodnost u vidu otključanih svih kanala prvih pet meseci od trenutka aktivacije usluge se ne odnosi na dodatni paket Zadruga.

Šta sadrži novi BOX 3 paket?
• Povoljniju mesečnu naknadu uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda)
• m:SAT tv – satelitsku televiziju sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova
• PLUS i MAX pakete m:SAT tv usluge
• Mogućnost da dodate TV pakete i to: HBO, HBO+, EXTRA, Mađarski i Rumunski paket, odnosno, Mađarski i Rumunski ukoliko izaberete MAX TV paket
• Internet brzine do 20/4 Mb/s sa dinamičkom IP adresom i jednim mailbox nalogom veličine 1GB
• Fiksnu liniju sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka mobilnim i fiksnim brojevima u mts mreži i ka fiksnim brojevima u Supernovi i mts d.o.o.
• Mogućnost aktiviranja dodatnih usluga u okviru fiksne telefonije

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.

Pogledajte cenovnik BOX 3 paketa.

Cenovnik starih BOX paketa

Cenovnik u okviru fiksne telefonije.

Cenovnik dodatnih TV paketa pogledajte ovde.