Specifikacija

BOX 2 / Mobilni net + m:Sat tv plus

M:SAT PLUS
150+ Lista kanala
(22 HD kanala)

100GB
Mobilnog interneta

BENEFITI

do 10 meseci 50% popusta*

2.199din

1.100din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 2 promocije Mobilni NET + m:SAT tv:

• Prvih 10 meseci 50% popusta – za korisnike koji nemaju nijednu od usluga Mobilni NET i m:SAT tv a uvedu ih, i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• Prvih 5 meseci 50% popusta –za korisnike koji uvode Mobilni NET ili m:SAT tv uslugu i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• Prvi mesec 50% popusta –za korisnike koji već koriste Mobilni NET i m:SAT tv uslugu i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX 2 paket prvih pet meseci mogu da uživaju u svim kanalima u okviru m:SAT tv usluge!

Promocija traje do 31.08.2022. godine.

Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku se naplaćuje cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za m:SAT tv paket (Mobilni NET + m:SAT tv), dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.

Korisnik m:SAT tv usluge koji potpiše ugovor za BOX 2 paket sa m:SAT tv uslugom (Mobilni NET + m:SAT tv) dobija besplatno jedan STB uređaj, i ako je do tada plaćao dodatni STB uređaj uz m:SAT tv uslugu.

Šta sadrži novi BOX 2 paket?

• Povoljniju mesečnu naknadu uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda)
• Prvih 5 meseci otključani svi kanali
• Plus paket m:SAT tv usluge sa više od 120 TV kanala različitih žanrova
• Mogućnost aktivacije dodatnih TV paketa: HBO, HBO+, EXTRA, Mađarskog i Rumunskog paketa
• 100 GB po maksimalnoj brzini protoka u okviru Mobilni NET tarife
• MiFi uređaj po ceni od samo 1 dinar uz ugovornu obavezu na 24 meseca za novi BOX 2 paket
• Mogućnost korišćenja interneta i nakon potrošenih GB iz paketa po smanjenoj brzini protoka od 2048/1024 Kb/s

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.