Specifikacija

BOX 2 / NET MAX + m:Sat tv plus

M:SAT PLUS
170+ Lista kanala

29 HD kanala

150GB
Mobilnog interneta

Zona 0 – 6GB

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 2.999 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.

2.999din

1.450din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Promotivne povoljnosti

prvih 10 meseci 50% popusta – za korisnike koji se opredele za BOX paket, uz dodavanje dve usluge: mobilnog interneta i m:SAT tv-a.
prvih 5 meseci 50% popusta – za korisnike koji se opredele za BOX paket, uz dodavanje jedne nove usluge: interneta ili m:SAT tv-a.
1 mesec 50% popusta – za korisnike koji već koriste m:SAT tv i mobilni internet i opredele se za BOX paket, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX paket.
Ponuda važi uz ugovor za BOX paket na 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX paket, prvih pet meseci mogu da uživaju u svim kanalima u okviru m:SAT tv usluge .

Promocija traje do 31. 03. 2024.

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 2, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 5. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku se naplaćuje cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 100 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 100 dinara).

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za BOX 2 paket (Mobilni Net + m:SAT tv), dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.

Korisnik m:SAT tv usluge koji potpiše ugovor za BOX 2 paket sa m:SAT tv uslugom (Mobilni Net + m:SAT tv) dobija besplatno jedan STB uređaj, i ako je do tada plaćao dodatni STB uređaj uz m:SAT tv uslugu.

Šta sadrži novi BOX 2 paket?

Povoljniju mesečnu naknadu uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda)
Prvih 5 meseci otključani svi kanali
Max paket m:SAT tv usluge
Plus paket m:SAT tv usluge
Mogućnost aktivacije dodatnih TV paketa: HBO, HBO+, EXTRA, Mađarskog i Rumunskog paketa
500 GB po maksimalnoj brzini protoka u okviru Mobilni Net MEGA tarife
150 GB po maksimalnoj brzini protoka u okviru Mobilni net MAX tarife
Mogućnost korišćenja interneta i nakon potrošenih GB iz paketa po smanjenoj brzini protoka od 2048/1024 Kb/s
Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.

Pogledajte cenovnik BOX 2 paketa.