Specifikacija

BOX 2 / Fiksna + TV Plus paket

Neograničeni
razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju

IRIS PLUS TV PAKET
210+ Lista kanala
(106 HD kanala)

Video klub
5.700 + naslova

Napredne funkcionalnosti:
Pauziraj
Gledaj unazad (do 30 dana)

U ponudu su uključeni:
Porodični mix
Stingray Music

BENEFITI

do 12 meseci 50% popusta*

2.349din

1.175din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 2 promocije:

• 12 meseci 50% popusta – za nove korisnike koji nemaju mts usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne linije a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i BOX 2 paketa, uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge putem bakarne infrastrukture (Fiksna + iris TV), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji zadržavaju postojeću infrastrukturu a odluče se za uvođenje jedne nove usluge (Fiksna + iris TV), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
• prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu liniju i iris TV i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 2 paket.
Promocija traje do 31.8.2022. godine.

HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 2 paketa, jer vas očekuje:

• Povoljnija mesečna naknada uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda),
• Digitalna televizija sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova,
• Prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 2 paketa,
• Besplatno korišćenje iris GO usluge do 30.06.2022. godine,
• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u u mts, mts doo i Supernova mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Nakon podnošenja zahteva za BOX 2 paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge. Ukoliko su uslovi ispunjeni, pozvaćemo vas da potpišete ugovor.

Korišćenje BOX 2 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku se naplaćuje cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Tokom trajanja ugovora, u svakom trenutku, možete preći na BOX 2 paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 3 ili BOX 4, potpisujete novi ugovor za BOX 3 odnosno BOX 4 paket na 24 meseca. Promena izabranog BOX paketa na paket sa nižom naknadom nije moguća za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.