Specifikacija

BOX 2 / Fiksna + irisTV Plus

Neograničeni

Neograničeni razgovori ka fiksnim brojevima u okviru mts i mts doo, kao i ka fiksnoj mreži Supernova.

150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

IRIS PLUS TV PAKET
330+ Lista kanala
(145 HD kanala)

Video klub
5.400 + naslova

U ponudu su uključeni:
Arena Sport, AXN Now, History, RTS, Minimax Plus, Superstar, Epic Drama, NICK+, BBC Earth, EXIT

Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO, Gledaj unazad (do 30 dana)
Dodatni paketi: Porodični mix, Stingray Music

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 2.699 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.

2.699din

1.300din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 2 promocije:

• prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge (Fiksna + iris TV), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket.
• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (iris TV), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
•1 mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu liniju i iris TV i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 2 paket.

Promocija traje do 31. 03. 2024.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 2 paketa, jer vas očekuje:

• Povoljnija mesečna naknada uz uslugu eRačun tokom trajanja ugovorne obaveze,
• Digitalna televizija sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova,
• Prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 2 paketa,
• Besplatno korišćenje iris GO usluge do 31. 03. 2024.
• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u nacionalnom saobraćaju i neograničeni minuti u fiksnim mrežama mts, mts doo i Supernova.

WiFi extender/PLA adapter

Ukoliko želite da vam internet i iris TV budu dostupni u u svim delovima kuće/stana, na zahtev možete dobiti na korišćenje WiFi extender/PLA adapter.

Svi korisnici BOX paketa koji sadrži iris TV i/ili internet uslugu imaju mogućnost da dobiju na korišćenje jedan ili više WiFi extender-a/PLA adaptera, podnošenjem zahteva u poslovnici ili putem kontakt centra 0800 100 100. Mesečna naknada za korišćenje WiFi extender-a/ PLA adaptera iznosi 349 dinara, po uređaju koji se koristi.

U slučaju raskida ugovora za BOX paket ili odustajanja od daljeg korišćenja WiFi extender-a/PLA adaptera, korisnik je u obavezi da vrati terminalnu opremu (WiFi extender/PLA) u ispravnom stanju. Ukoliko korisnik ne vrati opremu ili vrati oštećenu opremu, biće mu naplaćena naknada za terminalnu opremu, po srednjem kursu NBS na dan prometa.

U mesecu aktivacije i deaktivacije mesečna naknada za WiFi extender /PLA adapter se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja u datom mesecu.

Promotivne povoljnosti važe za korisnike koji su zaključili ugovor nakon 21.3.2023. godine.

Uputstvo za upotrebu PLA adaptera

Uputstvo za upotrebu WiFi extender-a

Ostale informacije

HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Nakon podnošenja zahteva za BOX 2 paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge. Ukoliko su uslovi ispunjeni, pozvaćemo vas da potpišete ugovor.

Korišćenje BOX 2 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.
Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun .

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 4, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 3. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 100 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 100 dinara).

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Tokom trajanja ugovora, u svakom trenutku, možete preći na BOX 2 paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 3 ili BOX 4, potpisujete novi ugovor za BOX 3 odnosno BOX 4 paket na 24 meseca. Promena izabranog BOX paketa na paket sa nižom naknadom nije moguća za vreme trajanja ugovorne obaveze.