Specifikacija

BOX 2 / Fiksna + Net100 / Net600

Neograničeni

Neograničeni razgovori ka fiksnim brojevima u okviru mts i mts doo, kao i ka fiksnoj mreži Supernova.

150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

do 100/10 Mb/s

Optika
do 600/300 Mb/s

BENEFITI

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 3.199 RSD/mes. U cenu je uračunat popust za eRačun koji iznosi 100 RSD.

3.199din

1.550din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 2 promocije:

• prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge (Fiksna + Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket.

• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
• 1 mesec 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji već koriste fiksnu liniju i Net i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 2 paket.

Promocija traje do 31. 03. 2024.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 2 paketa, jer vas očekuje:

• Povoljnija mesečnu naknadu uz uslugu eRačun tokom trajanja ugovorne obaveze,
• Internet brzine od 200/100, 400/200, 600/300 Mb/s za korisnike koji imaju realizovanu optičku infrastrukturu, odnosno internet brzine do 100/10 Mb/s za korisnike koji nemaju realizovanu optičku infrastrukturu,
• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka fiksnim brojevima u mts, mts doo i Supernova mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.

WiFi extender/PLA adapter

Ukoliko želite da vam internet i iris TV budu dostupni u u svim delovima kuće/stana, na zahtev možete dobiti na korišćenje WiFi extender/PLA adapter.

Svi korisnici BOX paketa koji sadrži iris TV i/ili internet uslugu imaju mogućnost da dobiju na korišćenje jedan ili više WiFi extender-a/PLA adaptera, podnošenjem zahteva u poslovnici ili putem kontakt centra 0800 100 100. Mesečna naknada za korišćenje WiFi extender-a/ PLA adaptera iznosi 349 dinara, po uređaju koji se koristi.

U slučaju raskida ugovora za BOX paket ili odustajanja od daljeg korišćenja WiFi extender-a/PLA adaptera, korisnik je u obavezi da vrati terminalnu opremu (WiFi extender/PLA) u ispravnom stanju. Ukoliko korisnik ne vrati opremu ili vrati oštećenu opremu, biće mu naplaćena naknada za terminalnu opremu, po srednjem kursu NBS na dan prometa.

U mesecu aktivacije i deaktivacije mesečna naknada za WiFi extender /PLA adapter se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja u datom mesecu.

Promotivne povoljnosti važe za korisnike koji su zaključili ugovor nakon 21.3.2023. godine.

Uputstvo za upotrebu PLA adaptera

Uputstvo za upotrebu WiFi extender-a

Ostale informacije

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Nakon podnošenja zahteva za BOX paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge. Ukoliko su uslovi ispunjeni, pozvaćemo vas da potpišete ugovor.

Korišćenje BOX 2 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun .

Povoljnija naknada uz eRačun

Prijavom na eRačun ostvarujete pravo na benefit u iznosu od 100 dinara. Po isteku ugovorne obaveze ovaj benefit vam više neće biti na raspolaganju.

Za sve nove korisnike usluge BOX 4, benefit za eRačun iznosi 100 din, dok kod korisnika starih paketa, ugovorenih pre 19. 03. 2023, ostaje isti – 50 dinara.

Ukoliko potpišete ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno možete da se prijavite za eRačun i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavite za uslugu, za tekući mesec naplatiće vam se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 100 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko otkažete uslugu eRačun povećava vam se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 100 dinara).

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Tokom trajanja ugovora, u svakom trenutku, možete preći na BOX 2 paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 3 ili BOX 4, potpisujete novi ugovor na 24 meseca. Promena izabranog BOX paketa na paket sa nižom naknadom nije moguća za vreme trajanja ugovorne obaveze.