Specifikacija

BOX 2 / Fiksna + Net100 / Net500

Neograničeni
razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju

do 100/10 Mb/s

Optika
do 500/160 Mb/s

BENEFITI

do 12 meseci 50% popusta*

2.899din

1.450din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 2 promocije:

• 12 meseci 50% popusta – za nove korisnike koji nemaju mts usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne linije a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i BOX 2 paketa, uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge putem bakarne infrastrukture (Fiksna + Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
• prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji zadržavaju postojeću infrastrukturu a odluče se za uvođenje jedne nove usluge (Fiksna + Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,
• prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji već koriste fiksnu liniju i Net i opredele se za BOX 2 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 2 paket.
Promocije traju do 31.08.2022. godine.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 2 paketa, jer vas očekuje:
• Povoljnija mesečnu naknadu uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda),
• Internet brzine do 500/160 Mb/s za korisnike koji imaju realizovanu optičku infrastrukturu, odnosno internet brzine do 100/10 Mb/s za korisnike koji nemaju realizovanu optičku infrastrukturu,
• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka fiksnim brojevima u mts, mts doo i Supernova mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.

Nakon podnošenja zahteva za BOX paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge. Ukoliko su uslovi ispunjeni, pozvaćemo vas da potpišete ugovor.

Korišćenje BOX 2 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 2 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze naplaćuje vam se cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko potpišete ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno možete da se prijavite za eRačun i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavite za uslugu, za tekući mesec naplatiće vam se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko otkažete uslugu eRačun povećava vam se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Tokom trajanja ugovora, u svakom trenutku, možete preći na BOX 2 paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 3 ili BOX 4, potpisujete novi ugovor na 24 meseca. Promena izabranog BOX paketa na paket sa nižom naknadom nije moguća za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Račune za naše usluge možete da platite brzo i lako, bez provizije, putem portala Moj mts slanjem besplatne SMS poruke ili putem Android aplikacije m plati.