Moj razvojni put u kompaniji počinje u  oktobru 2016.godine. Zaposlio sam se na poziciji prodavca na terenu, koja mi je bila dobra osnova za sve. U aprilu 2017. postajem Tim lider.

Naučio sam ljude u svom timu da pre svega budu ljudi, pa tek onda prodavci, jedino se tako može doći do rezultata.Rad sa ljudima i dobri rezultati doveli su me na novu poziciju, Savetnik Generalnog direktora za funkciju prodaje, na kojoj sam bio od oktobra 2018. godine. Adekvatna kontrola, planovi i rezulatati dovode me na poziciju Direktora Terenske prodaje, 2019. godine. Zahvaljujući dobrim prodajnim rezultatima,  u oktobru 2020. postajem Direktor prodaje.

Svoju motivaciju  gradio sam na izazovima  Imao sam cilj i radio na ostvarenju tog cilja svakodnevno.

Smatram da je moj razvojni put bio pravi izazov. Sve prepreke na tom putu bile su mi lekcije i inspiracija da nastavim dalje i bolje. Zahvalan sam na prilici koju mi je naša kompanija omogućila i koja je uvek umela da prepozna prave vrednosti.

Teledirekt- moj drugi dom.

Čast mi je i ponosan sam što sam deo ovog kolektiva.

Marko Đokić

Lično, razvoj karijere posmatram kao podjednaku posvećenost rastu organizacije i svom individualnom uspehu.

Razvoj naravno zavisi od toga koliko smo posvećeni, koliki trud i energiju ulažemo i koliko volimo to što radimo.

Bitna je težnja za učenjem i napretkom koju sam od početka imao u ovoj kompaniji.

Svaki korak je nova šansa koju treba iskoristiti na najbolji način.

Teledirekt svojim zaposlenima pruža mogućnost učenja i napredovanja, tako da se svako od nas svakim danom pomera sopstvene granice.

Kada se osvrnemo iza sebe, uživamo u razvoju sopstvene karijere , svojim i uspesima kompanije.

Imao sam sreću da veoma mlad započnem karijeru u Teledirektu, naučim dosta toga i dođem do sadašnje pozicije Menadžera terenske prodaje.

Moja zaduženja i odgovornosti, sa dosta truda i ljubavi prema poslu koji radim i timu sa kojim sarađujem, podstiču me ka većim ciljevima i ambicijama.

Nikola Petrović

Svoju neočekivanu karijeru u oblasti prodaje telekomunikacionih usluga sam započela u Teledirektu u martu 2016. godine na poziciji akvizitera na terenu. U datom trenutku se činilo da mi je to samo privremeno zaposlenje. Dinamika posla, mlad kolektiv i pozitivno radno okruženje su probudile želju da ostanem, dokažem se i napredujem u ovakvom poslu.

Do sadašnje pozicije prošla sam kroz posao Team lidera, operatera na zakazivanju kao i pozicije menadžera Backoffice-a. Ovakav razvojni put doprineo je da zavolim posao, razumem kako sistem funkcioniše i steknem iskustava u poslovima koji se obavljau u različitim sektorima kompanije.

Teledirekt je kompanija koja pruža šansu mladim ljudima da steknu iskustvo i pronađu se u poslu savremenog doba. Prijatna radna atmosfera, mlad kolektiv, stalne edukacije, stimulativna zarada, kao i mogućnost napredovanja zasnovana isključivo na ostvarenim rezultatima čine Teledirekt poslodavcem koji početnike u poslu pretvara u profesionalce.

Milica Perunović

Tokom svoje karijere u Teledirektu, došao sam do boljeg uvida u svoje individualne sposobnosti i spoznaje svojih mogućnosti.

Kompanija mi je pomogla da potpuno iskoristim svoj potencijal.

Jedna od važnijih stvari kroz poslovanje je to što sam naučio da shvatam prave uzroke svojih uspeha i izbegavao onoliko koliko je moguće, neuspehe.

Ono što me je uvek motivisalo da budem još bolji, jeste mogućnost konstantnog napredovanja.

Teledirekt je kompanija gde sam kroz rad sa ljudima stekao veliko poslovno i životno iskustvo.

Milan Bogićević