Moj razvojni put u kompaniji počinje u  oktobru 2016.godine. Zaposlio sam se na poziciji prodavca na terenu, koja mi je bila dobra osnova za sve. U aprilu 2017. postajem Tim lider.

Naučio sam ljude u svom timu da pre svega budu ljudi, pa tek onda prodavci, jedino se tako može doći do rezultata.Rad sa ljudima i dobri rezultati doveli su me na novu poziciju, Savetnik Generalnog direktora za funkciju prodaje, na kojoj sam bio od oktobra 2018. godine. Adekvatna kontrola, planovi i rezulatati dovode me na poziciju Direktora Terenske prodaje, 2019. godine. Zahvaljujući dobrim prodajnim rezultatima,  u oktobru 2020. postajem Direktor prodaje.

Svoju motivaciju  gradio sam na izazovima  Imao sam cilj i radio na ostvarenju tog cilja svakodnevno.

Smatram da je moj razvojni put bio pravi izazov. Sve prepreke na tom putu bile su mi lekcije i inspiracija da nastavim dalje i bolje. Zahvalan sam na prilici koju mi je naša kompanija omogućila i koja je uvek umela da prepozna prave vrednosti.

Teledirekt- moj drugi dom.

Čast mi je i ponosan sam što sam deo ovog kolektiva.

Marko Đokić

Lično, razvoj karijere posmatram kao podjednaku posvećenost rastu organizacije i svom individualnom uspehu.

Razvoj naravno zavisi od toga koliko smo posvećeni, koliki trud i energiju ulažemo i koliko volimo to što radimo.

Bitna je težnja za učenjem i napretkom koju sam od početka imao u ovoj kompaniji.

Svaki korak je nova šansa koju treba iskoristiti na najbolji način.

Teledirekt svojim zaposlenima pruža mogućnost učenja i napredovanja, tako da se svako od nas svakim danom pomera sopstvene granice.

Kada se osvrnemo iza sebe, uživamo u razvoju sopstvene karijere , svojim i uspesima kompanije.

Imao sam sreću da veoma mlad započnem karijeru u Teledirektu, naučim dosta toga i dođem do sadašnje pozicije Menadžera terenske prodaje.

Moja zaduženja i odgovornosti, sa dosta truda i ljubavi prema poslu koji radim i timu sa kojim sarađujem, podstiču me ka većim ciljevima i ambicijama.

Nikola Petrović

Razvojni put u Teledirektu počinjem na poziciji montera Telekom usluga.

Zahvaljujući edukaciji koju mi je Teledirekt pružio uspeo sam da podignem nivo svojih veština i stignem do pozicije Menadžera sektora montaže.

Velika podrška menadžmenta i stečeno znanje su me podstakli da napredujem i prenesem svoje znanje na tim od 80 montera koji su edukovani da kvalitetno rade montaže usluga na bakru, optici, satelitske antene i koaksijalnu mrežu Supernova.

Dejan Milovanović

Svoju neočekivanu karijeru u oblasti prodaje telekomunikacionih usluga sam započela u Teledirektu u martu 2016. godine na poziciji akvizitera na terenu. U datom trenutku se činilo da mi je to samo privremeno zaposlenje. Dinamika posla, mlad kolektiv i pozitivno radno okruženje su probudile želju da ostanem, dokažem se i napredujem u ovakvom poslu.

Do sadašnje pozicije prošla sam kroz posao Team lidera, operatera na zakazivanju kao i pozicije menadžera Backoffice-a. Ovakav razvojni put doprineo je da zavolim posao, razumem kako sistem funkcioniše i steknem iskustava u poslovima koji se obavljau u različitim sektorima kompanije.

Teledirekt je kompanija koja pruža šansu mladim ljudima da steknu iskustvo i pronađu se u poslu savremenog doba. Prijatna radna atmosfera, mlad kolektiv, stalne edukacije, stimulativna zarada, kao i mogućnost napredovanja zasnovana isključivo na ostvarenim rezultatima čine Teledirekt poslodavcem koji početnike u poslu pretvara u profesionalce.

Milica Perunović