Specifikacija

BOX 4 PLAVI / Fiksna + Net 200 + mts TV PLUS + Omorika 15

Neograničeni
Neograničeno razgovori ka fiksnim i mobilnim brojevima u okviru mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreže, razgovori ka fiksnoj Supernova; 150 min. za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju.

do 50/8 Mb/s

Optika
do 500/160 Mb/s

IRIS PLUS TV PAKET
250+ Lista kanala
(115 HD kanala)

Video klub
28000 + naslova

Napredne funkcionalnosti:
Pauziraj
Gledaj unazad (7 dana)

U ponudu su uključeni:
Porodični mix, Stingray Music, Extra, HBO+

OMORIKA 15

16GB
interneta

NEOGRANIČENO
Nacionalni minuti
SMS

neograničeno za društvene mreže

BENEFITI

Dodatni 2 STB uređaj

do 12 meseci 50% popusta*

5.999din

3.000din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi BOX 4 promocije:

  • 12 meseci 50% popusta – za nove korisnike koji nemaju mts usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne i/ili mobilne postpejd linije, a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i BOX 4 paketa, uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
  • Novo! 24 meseca popust na mesečnu naknadu dodatne postpejd linije koja se uvodi u BOX – 10% popusta za uvođenje jedne nove (dodatne) postpejd linije i 20% popusta za dodavanje više od jedne nove postpejd linije, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 4 paket,
  • prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge (Fiksna + iris TV + Net + MOB), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 4 paket,
  • prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (Fiksna + iris TV + Net + MOB), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 4 paket,
  • prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu i mobilnu liniju, iris TV i Net i opredele se za BOX 4 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 4 paket,
  • prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 4 paketa.

Promocija traje do 30.09.2022. godine.

HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.

Iskoristite sve pogodnosti BOX 4 paketa, jer vas očekuje:

• Četiri nove linije (ne starije od 30 dana) mogu biti dodate jednom Box paketu. Nove postpejd linije (Soko, Omorika, Morava, Zmaj, Senior i Kontrola troškova) mogu se voditi samo na vlasnika Box 4 paketa. Po isteku ugovorne obaveze za Box 4 ili za postpejd, ukida se popust na sve nove dodatne postpejd linije. Popust važi samo uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Pogodnost ne važi za tarife Omorika 8 i Omorika 16 koje su uključene u promociju 12 meseci po 1.599 dinara.

• Povoljnija mesečna naknada uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda).
Ukoliko potpišete ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno možete da se prijavite za eRačun i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavite za uslugu, za tekući mesec naplatiće vam se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko otkažete uslugu eRačun povećava vam se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

• Digitalna televizija sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova.

• Besplatno dodatni STB uređaj za BOX 4 Crveni, odnosno 2 dodatna STB uređaja za BOX 4 Plavi lite, Plavi, Plavi lite, Beli i Zlatni paket.

• Internet brzine do 1000/400 Mb/s za korisnike koji imaju realizovanu optičku infrastrukturu, odnosno internet brzine do 100/10 Mb/s za korisnike koji nemaju realizovanu optičku infrastrukturu. Internet brzine od 150/20, 250/80, 500/160 i 1000/400 Mb/s dostupne su samo na optičkoj infrastrukturi. Ukoliko koristite optički pristup brzina aplouda u BOX 4 paketu je dvostruko veća nego kod Net paketa.
Proveru da li je na vašoj lokaciji dostupna optička infrastruktura možete da izvršite ovde ili pozivom broja 0800 100 150.

• Bonus od 100 GB 4G interneta koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnim linijama koje su uključene u BOX 4 paket (pravo se ostvaruje pridruživanjem jedne dodatne postpejd mobilne linije – Omorika i Kontrola troškova). Jedna postpejd linija može biti pridružena samo jednom BOX paketu. Osnovna postpejd linija iz BOX paketa ne može biti pridružena drugom BOX paketu. Kada pridružite dodatnu postpejd liniju bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka. Nepotrošena količina GB se ne prenosi u naredni mesec.

• Korisnicima BOX 4 paketa sa iris TV uslugom iris GO usluga je uključena u ponudu. Usluga nije automatski aktivirana, već korisnik mora sam da je aktivira,

• Fiksna linija sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka mobilnim i fiksnim brojevima u mts, mts doo, m:tel RS, m:tel CG i m:tel Austrija mreži, i ka fiksnim brojevima Supernove.
Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 10,00 dinara po minutu.
Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Nakon podnošenja zahteva za BOX paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge.
Korišćenje BOX paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz BOX paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za BOX 4 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze naplaćuje vam se cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Po isteku ugovorne obaveze, dodatni STB uređaji naplaćuju se po važećem cenovniku.
Saobraćaj ostvaren sa numeracijom drugih operatora koja je preneta u mobilnu i fiksnu mrežu mtel CG, mobilnu i fiksnu mrežu RS i mobilnu mrežu mtel Austrija, obračunava se po standardnom cenovniku.

Nove pogodnosti, kao što su dodavanje četiri nove postpejd linije i internet brzine od 150/20, 250/80, 500/160, važe za korisnike novih Box 4 paketa. Ukoliko ste korisnik Box 4 paketa koji nije više u ponudi, možete preći na nov Box 4 paket sa mesečnom naknadom istom ili većom od naknade paketa koji trenutno koristite, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.