Specifikacija

Supernova / Super PLAN 4 PLAVI

Neograničeni
150 min ka svim fiksnim mrežama, a nakon toga neograničen min ka MTS i Supernova fiksnoj mreži, neograničeni min ka MTS mobilnoj mreži, neograničeni min ka fiksnoj i mobilnoj m:tel mreži u BIH, CG i Austrija.

do 100/10 Mb/s

do 150/15 Mb/s OPTIKA

210+ kanala, 50+ HD kanala

Arena Sport, Superstar

do 1 MOVE STB + 1 STB/CAM uređaja

MOVE ‘N’ GO – 3 naloga za mobilni

OMORIKA 3

3GB
interneta

Neograničeno
Nacionalni minuti i SMS

100 minuta mesečno u okviru m:tel mreže

10GB interneta za Instagram

BENEFITI

mts Disk 30 GB

4 u BOX 4 100GB interneta za 4 mobilne linije

do 12 meseci 50% popusta*

4.599din

2.300din

*Uz ugovornu obavezu i eRacun bez uređaja

Uslovi promocije Super PLAN 4:

  • 12 meseci 50% popusta – za nove korisnike koji nemaju Supernova usluge i mts Omorika tarifu ili koji imaju samo uslugu fiksne i/ili mobilne postpejd linije, a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i Super PLAN 4 paketa (Super PLAN 4 Crveni, Super PLAN 4 Plavi, Super PLAN 4 BELI ili Super PLAN 4 ZLATNI), uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
  • prvih 10 meseci 50% popustana mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super PLAN 4 paket – Super PLAN 4 Plavi, Super PLAN 4 BELI ili Super PLAN 4 ZLATNI,
  • prvih 6 meseci 50% popustana mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super PLAN 4 paket – Super PLAN 4 Crveni,
  • prvih 5 meseci 50% popustana mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super PLAN 4 paket – Super PLAN 4 Plavi, Super PLAN 4 BELI ili Super PLAN 4 ZLATNI,
  • prva 3 meseca 50% popustana mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super PLAN 4 paket – Super PLAN 4 Crveni,
  • prvi mesec 50% popustana mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu i mobilnu liniju, Super TV i Net i opredele se za Super PLAN 4 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za Super PLAN 4 paket ili obnavljaju ugovornu obavezu uz prelazak na veći Super PLAN 4 paket.

Promocija traje do 30.09.2022. godine.

Uz Super PLAN 4 ZLATNI imate pravo na besplatno korišćenje jednog dodatnog Move STB uređaja, u toku trajanja ugovorne obaveze, dok uz CRVENI, PLAVI, BELI Super PLAN 4 paket besplatno dobijate jedan STB/CAM uređaj. Besplatni uređaj se odnosi na nove korisnike, kao i na postojeće korisnike, koji do sada nisu iskoristili ovu mogućnost. Dodatni STB uređaj se na besplatno korišćenje dodeljuje na zahtev korisnika.

Nakon isteka ugovorne obaveze od 24 meseca cena paketa se povećava za 300 dinara (sa PDV-om).

Internet brzine od 150/10, 150/15, 250/20 i 1000/100 Mb/s dostupne su samo na optičkoj infrastrukturi.

Nakon podnošenja zahteva za Super PLAN paket vrši se provera mogućnosti za realizaciju usluge.

Korišćenje Super PLAN 4 paketa počinje od dana kada je realizovana poslednja usluga iz Super PLAN paketa. U prelaznom periodu biće vam aktivirane pojedinačne usluge po specijalnim uslovima. Aktivirane pojedinačne usluge naplaćuju se srazmerno broju dana tokom trajanja prelaznog perioda.

Mesečna naknada za Super PLAN 4 paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze naplaćuje vam se cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko potpišete ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno možete da se prijavite za eRačun i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavite za uslugu, za tekući mesec naplatiće vam se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko otkažete uslugu eRačun povećava vam se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaćate cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Programska šema će zavisiti od tehničkih mogućnosti na određenoj teritoriji. Prikazana programska šema ne uključuje lokalne/regionalne TV stanice i radio stanice.

Po jednom zaključenom ugovoru korisnik može, na korišćenje, dobiti najviše 4 STB/CAM/MOVE uređaja.

Pozivi sa fiksne linije ka brojevima u Srbiji i inostranstvu obračunavaju se po minutu razgovora sa zaokruživanjem (tarifni interval) na 60 sekundi, osim gde je naznačeno da je cena po pozivu. Prvo se troše minuti prema svim fiksnim mrežama (uključujući i mts fiksnu mrežu), pa potom neograničeni minuti ka mts mrežama.

Nacionalni minuti u okviru mobilne linije označavaju minute za pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji.

Nepotrošene GB iz mesečne naknade koje niste iskoristili u toku jednog meseca možete da iskoristite u narednom mesecu. Preneta količina saobraćaja može se iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta. Međunarodni m:tel minuti (ka mobilnim i fiksnim brojevima u m:tel mreži u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i ka mobilnim brojevima u m:tel mreži u Austriji) i besplatni tarifni dodaci u okviru postpejd tarifa (Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter i m:tel Plus 30) koji su uključeni u mesečnu naknadu, ne prenose se u naredni mesec.

Saobraćaj ostvaren sa numeracijom drugih operatora koja je preneta u mobilnu i fiksnu mrežu m:tel CG, mobilnu i fiksnu mrežu RS i mobilnu mrežu mtel Austrija, obračunava se po standardnom cenovniku.

Obračunska jedinica za prenos podataka nakon potrošene kvote saobraćaja iz mesečne naknade i aktiviranih dodataka je 1 KB.

Dodatak 4 u PLAN 4

Iskoristite poklon od 100 GB zajedničkog 4G interneta. Bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje svim mobilnim linijama (maksimalno pet mobilnih linija). Pravo na mesečni bonus ostvarujete pridruživanjem prve dodatne mobilne linije Super PLAN 4 paketu (Super PLAN 4 Crveni, Super PLAN 4 Plavi, Super PLAN 4 BELI ili Super PLAN 4 ZLATNI). Super PLAN 4 paketu možete da pridružite bilo koju od sledećih tarifa: Soko ili Omorika, Morava, Zmaj, Mobilni Net, Kontrola troškova.

Stanje internet saobraćaja možete proveriti putem aplikacije Moj mts ili putem mts vodiča (*797#), u okviru opcije Stanje računa/Bonusi.

Dodaj i uštedi – dodatni popust na nove postpejd linije

Zaključenjem ugovora za Super Plan 4 paket korisnik ostvaruje mogućnost za dodatni popust na mesečnu naknadu na novim pridruženim postpejd linijama. Popust na prvu pridruženu liniju iznosi 10%, dok na svaku narednu do maksimalnih 4 iznosi 20%. Uslov za dodatni popust je da Super Plan 4 paket i pridružene postpejd linije budu pod ugovornom obavezom. Po isteku ugovorne obaveza koja prvo nastupi, ostvareni popust se gubi.

* Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova navedenih postpejd promocija

Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.